SEGÍTS, HOGY FELTEHESSÜK A KÉRDÉSEINKET!

A szuverenitásvédelmi törvényjavaslatról eddig kiderült részletek alapján úgy tűnik a kormány minden eddiginél komolyabb erőfeszítéseket készül tenni annak érdekében, hogy korlátozza a tőlük független nyilvánosságot.

Kocsis Máté nyilatkozata szerint az új törvényjavaslat kifejezetten a baloldali újságírókat venné célba: ez egy demokratikus országban önmagában is aggályos kijelentés.

Különös egybeesés, hogy a hazaárulással kapcsolatos vádak azután erősödtek fel a NER által finanszírozott nyilvánosságban, miután hivatalossá vált, hogy a magyar emberek rekordszámban ajánlották fel az adójuk 1%-át a Partizánnak.

Magyarország legnagyobb közfinanszírozott médiumaként kötelességünk feltenni a legfontosabb kérdéseket a kormány által tervezett törvényjavaslat kapcsán. Ehhez kérjük most a te segítséged!

Ne hagyd annyiban, hogy Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, nem fogadja el az interjúmeghívásunkat: állj mellénk, és kérd velünk közösen, hogy válaszoljon a kérdéseinkre!


Nyílt levelünk:

Tisztelt Kocsis Máté!

Az ön által felvetett, ún. szuverenitásvédelmi törvényjavaslat tervezete számos kérdést vet fel, amelyekre a magyar állampolgárok okkal várnak választ.

Magyarország legnagyobb közfinanszírozott médiumaként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az önök által tervezett törvényi szabályozásról érdemben tájékoztathassuk a magyar állampolgárokat.

Emiatt ismételten megkérjük, hogy tegyen eleget meghívásunknak, és egy interjú keretében válaszoljon a nyilvánosságot érintő legfontosabb kérdésekre.

Kérjük, jelezze minél előbb, hogy az interjúkérelmünknek mikor tud eleget tenni!

Üdvözlettel:
Partizán

Támogatta